Blog 08 nieuw in ons assortiment: de Baar.

Steeds meer mensen kiezen bij een begrafenis of een uitvaart voor een wade met baarplank in plaats van de welbekende grafkist. Je wilt er immers mooi bij liggen tijdens de uitvaart. Speciaal hiervoor ontwierp RETURN verschillende houten baren (ook wel baarplanken genoemd) met een rustieke, warme uitstraling, zowel voor volwassenen als in kinderformaat.

Aangezien zulke handgemaakte baren voor sommigen in de kosten kunnen lopen, biedt RETURN nu de optie om deze te huren – variërend van 1t/m 3 dagen of 4 t/m een week. Alles is bespreekbaar. De baarplank die uiteindelijk verdwijnt in de grond bij een begrafenis of verdwijnt in de oven bij een crematie, die krijg je er gratis bij. Deze zogenaamde hulp-baar bestaat uit een stevige, eenvoudige houten plank met openingen aan de zijkanten om bijvoorbeeld bij een begrafenis de overledene door middel van touwen in het graf te laten zakken. Met een crematie zal de persoon in kwestie, gewikkeld in doeken, na het afscheid van de baar op de hulp-baar geplaatst worden , alvorens hij of zij uit het oog verdwijnt – maar niet uit het hart!

Maak er een bijzonder afscheid van door onze baar te huren. Deze kan  alvast in de woonkamer staan voor jezelf of met jouw dierbare erop. Het zal een condoleance bezoek worden om nooit meer te vergeten en een uitvaart waar nog lang over gesproken gaat worden. Gun jezelf of je geliefde een mooi plaatsje op een natuurbegraafplaats of vind een geschikte urn om de herinneringen levend te houden. Vanwege het fraaie hout blijft de dierbare in contact met de aarde. Zo is de cirkel van het leven weer rond en keert hij of zij terug naar de natuur, dat het idee is achter RETURN.

Ga met ons in gesprek op info@returnkist.nl en informeer naar de mogelijkheden. Volg en like ons op Instagram en blijf op de hoogte. Sla de plank niet mis!

kindbaar
Kindbaar
Baren
Deel dit bericht:

Gerelateerde posts