Over ons

Returnkist.nl

Grafkisten op maat

Jeffrey Vonk

Met de doorgaans sombere, toch wat gedateerde kisten in omloop moest maar eens verandering in komen – zo redeneerde Jeffrey Vonk, oprichter en eigenaar van RETURN.

Met meer dan 25 jaar ervaring in het timmervak en aanleg voor innovatie, werd het idee geboren het eens over een andere boeg te gooien.

Met een samengesteld team van aanpakkers, creatievelingen en kunstenaars werd dit gloednieuwe bedrijf in 2023 opgericht. Natuurlijk is het idee niet zomaar uit de lucht komen vallen.

Na het bezoeken en onderzoeken van een kleine 75 landen verspreid over de wereld, onderdeel van talloze uiteenlopende culturen, zag Jeffrey een rode draad lopen als het aankomt op begrafenissen en crematies.

 

Vanzelfsprekend hoeft niet elke kist door de straten gedragen te worden met trompetgeschal maar het mag allemaal best wel wat, met respect voor de overledene, minder stijfjes.

De unieke kisten van RETURN bieden een kans de sleur en het taboe te doorbreken. Per slot van rekening sterf je maar één keer, dus waarom niet met gepaste souplesse?

Tevens is Jeffrey werkzaam als Performance Coach en mede organiseert avontuurlijke coaching-reizen voor ondernemers naar Oostenrijk, gezien zijn achtergrond als Buitensport Instructeur.  

Vanwege zijn passie om te reizen is hij ook bekend als auteur van reis (motivatie) boeken. Deze inspirerende waargebeurde verhalen zijn in 145 landen verkrijgbaar in paperback en Kindle ebook.

Breaking Free

Good to go Part 1 – Breaking FreeMeer dan 70 landen bezocht en van nature zonder angst, zullen deze missies

Beyond the Equator

Good to go part 2 – Beyond the EquatorEen kleine 75 landen bezocht en van nature zonder angst, zullen deze