Art Kisten

Met bescheiden trots presenteren wij als een van de weinigen in Nederland kisten die kunststukken op zichzelf zijn. Ze vertellen een verhaal. Het verhaal van iemands leven: in goed overleg volledig te personaliseren. Zo creëren we samen een uitvaart in stijl waarbij het enorme troost kan bieden te weten dat de persoon in kwestie in zijn of haar zelf samengestelde rustplaats ligt. Denk daarbij aan een impressie van iemands passie zoals een favoriete band, werk, hobby of lievelingsfoto: de zware dag is dan verlicht en zo blijft het een onvergetelijk mooie herinnering.

Voor jong en oud, in elke kleur of maat met traditiegetrouw de jute voering met bronzen nagels die klanten van ons gewend zijn. Onze vaklui en artiesten gaan graag aan het werk voor het beste resultaat!

Deel de kist:

Gerelateerde Kisten

Eco Kisten

Ook wij willen ons steentje bijdragen aan het behoud van onze mooie wereld. Dit duurzame model is vervaardigd uit sloophout – variërend van oude vloerplanken of meubels tot aan pallets en noem maar op.

Lees meer

Budget Kisten

In de wereld van nu is er geen ontkomen aan dat we op de kleintjes moeten letten. We hebben te maken met inflatie en veel dingen kosten meer dan dat ze waard zijn.

Lees meer