Budget Kisten

LAAT JE NIET KISTEN
In de wereld van nu is er geen ontkomen aan dat we op de kleintjes moeten letten. We hebben te maken met inflatie en veel dingen kosten meer dan dat ze waard zijn. Met zoiets als een uitvaart is het financiële plaatje wel het laatste waar je je mee bezig wilt houden; vandaar dat wij de BUDGET kist aanbieden want mooi èn praktisch hoeft niet duur te zijn.
Dit basic maar fraaie, robuuste model is toch een blikvanger en wordt op maat gemaakt, is in verschillende stijlen beschikbaar met onze kenmerkende, nu al legendarische jute voering met bronzen nagels en kan geleverd worden in zowel een nieuw als gebruikte steigerhout – look. Waarom zou je teveel betalen?

Deel de kist:

Gerelateerde Kisten

Eco Kisten

Ook wij willen ons steentje bijdragen aan het behoud van onze mooie wereld. Dit duurzame model is vervaardigd uit sloophout – variërend van oude vloerplanken of meubels tot aan pallets en noem maar op.

Lees meer

Art Kisten

Met bescheiden trots presenteren wij als een van de weinigen in Nederland kisten die kunststukken op zichzelf zijn. Deze zijn in goed overleg volledig te personaliseren.

Lees meer