Kids Kisten

Hoe naar het ook is valt er ook voor kinderen niet aan de dood te ontkomen. Wat zou het dan fijn zijn om in een leuke, bijzondere kist te liggen die je zelf bedacht hebt. 

Omdat dit een gevoelig onderwerp blijft willen we het proces zo persoonlijk mogelijk begeleiden. Wanneer je je kind mag wegbrengen met een persoonlijke kist maakt dat het rouwproces meer draagbaar. Samen maken we iets speciaals om het jonge leven zogezegd toch onsterfelijk te maken. Kom maar op met je ideeën!

Tevens presenteert RETURN speciaal voor miskramen een liefelijk mini kistje zodat elk leven eer mag ontvangen. Om met dit verlies om te kunnen gaan en het te verwerken hebben wij een actieve RETURN TO LIFE Meditatie / Healing workshop ontwikkeld. Onze rouw coaches staan voor je klaar. Klik op Programma’s voor meer informatie.

Deel de kist:

Gerelateerde Kisten

Eco Kisten

Ook wij willen ons steentje bijdragen aan het behoud van onze mooie wereld. Dit duurzame model is vervaardigd uit sloophout – variërend van oude vloerplanken of meubels tot aan pallets en noem maar op.

Lees meer

Art Kisten

Met bescheiden trots presenteren wij als een van de weinigen in Nederland kisten die kunststukken op zichzelf zijn. Deze zijn in goed overleg volledig te personaliseren.

Lees meer